Wie ik ben

36, gehuwd, vader van 2, liefhebber van “wist-je-datjes” en meestal te vinden tussen de planten in de moestuin.


Hoe het begon

In 2012 startte Wim Lybaert met zijn programma “De moestuin volgens Wim”. Ik lag in de zetel en zapte wat van zender naar zender. Op dat moment stootte ik op Wim’s programma en voor ik het wist waren we 10 weken verder en had ik het programma volledig, en met interesse, gevolgd.

De tijd om zelf een moestuin te onderhouden had ik niet, om die reden bleef het bij lezen, denken, opzoeken en dromen.
In 2016 besloot ik een carrièreswitch te maken, dankzij die beslissing kwam er tijd vrij. Tijdens de zoektocht naar een leuke hobby kwam opnieuw de moestuin ter sprake. De rest is geschiedenis.

Waarom een website?

Het idee van deze digitale moestuin kwam er in 2016. Een plaats waar dingen kort, bondig en duidelijk worden uitgelegd. Dat ik daarbij een naslagwerk kan aanleggen is mooi meegenomen. Voor die reden werd in 2016 het eerste digitale zaadje geplant van eigenmoestuin.

Mijn quotes

“Werk slimmer, niet harder.”

“Op de snelweg van respect is er weinig file.”

“Wie rijk wil zijn, moet hebzucht verminderen”


Laten we samen tuinieren!

Voeg je bij 107 andere abonnees